Good and Bad and More Bad de afgelopen jaren - werkgeversreview Software Support bij ECI Software Solutions

2,0
24 feb 2023

Pluspunten

Mogelijkheden op afstand (bepalingen). Ruimte voor loopbaangroei (als je uit de ondersteuningsvalkuil kunt komen). Duidelijk gestelde doelen. Goede communicatie. Goede mensen. Statistieken en verkoop gedreven. Jaarlijkse verhoging van verdienste en bonussen (niets spannends - laag tot gemiddeld).

Minpunten

KPI gefocust tot op het punt van verwarring. Ze gebruiken een werknemersscorekaart en rangschikken elke werknemer. KPI's zijn hetzelfde voor elke software die ECI bezit, groot of klein, ongeacht de individuele uitdagingen van elke software. Het doel van het oplossen van de zaak is voor hen allemaal hetzelfde. Gemakkelijke software of harde software. En het is niet echt een doel. Je moet je cijfers maken. Het is een meevaller als je wordt ingehuurd voor software waar je daadwerkelijk aan al je KPI-vereisten kunt voldoen. En wees erop voorbereid dat u onderaan staat als u hen helpt grote software te ondersteunen. Klap voor de mensen aan de top die in de gemakkelijke software werken. Er zijn grote gebreken in de scorekaart. Het is helemaal niet eerlijk. Medewerkers worden tegen elkaar opgezet. We willen elkaar nu niet eens helpen. Er wordt geen krediet gegeven voor het helpen opleiden van de nieuwe werknemers, tenzij de training een halve dag duurt. Wat onmogelijk is, want het management zal mensen er niet van weerhouden om dag in dag uit zaken op te lossen voor echte werknemerstraining. Het redt vrijwel voor jezelf met nauwelijks trainingsmateriaal. Iedereen die de software ooit kende, is toch al vertrokken. Er is geen speciaal trainingspersoneel. Het is een falen, falen situatie. U kunt fulltime op afstand werken als u op afstand bent aangenomen - zelfs als u niet aan uw aantal voldoet. Maar als je in de buurt van een kantoor woont, moet je vanuit kantoor werken totdat je al je nummers hebt gemaakt. Ook als er niemand van dezelfde software op kantoor zit. Het is behoorlijk kinderachtig. Het is als een straf voor het niet maken van je KPI's, maar de straf geldt alleen voor bepaalde mensen. Het is gewoon weer een voorbeeld van oneerlijkheid waar het management zich niet van bewust is. Al met al was ECI vroeger een fijne plek om te werken. Maar de focus op mensen is gedaald van de hoogste prioriteit naar de onderkant van de lijst. Als je wordt geïnterviewd, zorg er dan voor dat het met eenvoudige software is, zodat je je cijfers kunt maken en niet de hele tijd in de stress raakt. Vermijd de software waarbij mensen onderaan de scorekaart worden gerangschikt. Ze hebben wel een gratis mentale gezondheidsdag. Maar ze maakten toch wat ondersteunend werk. Alle anderen in het hele bedrijf kregen een vrije dag. Dat is ongeveer hoe ondersteuning in elke situatie wordt behandeld.

3y
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven en het spijt ons dat je een slechte ervaring hebt gehad. We willen graag een paar punten bespreken die u hebt genoemd, omdat we het gevoel hebben dat er enkele misverstanden zijn. Ten eerste willen we opmerken dat we onze agenten meten op hun prestaties, binnen productteams en de bredere organisatie. Hierdoor kunnen we in de eerste plaats agenten die een product ondersteunen met elkaar vergelijken. We bieden wel een zeer liberaal en duidelijk geformuleerd thuiswerkbeleid, waardoor onze medewerkers hun eigen lot in handen hebben. Zolang ze hun doelen halen, zijn ze vrij om vanuit huis te werken, wat volgens ons essentieel is voor het behouden van een gezond evenwicht tussen werk en privéleven. Met betrekking tot onze welzijnsdag vragen we wel dat een klein deel van onze medewerkers die dag werkt om ervoor te zorgen dat onze kleine en middelgrote ondernemingen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om onze software te blijven gebruiken om hun bedrijf te runnen. Maar al die werknemers die gevraagd werden om te werken, kregen allemaal nog een vrije dag om ervoor te zorgen dat ze in de geest van die dag konden deelnemen en voor hun welzijn konden zorgen. Tot slot willen we u verzekeren dat we voortdurend op zoek zijn naar manieren om de training van onze ondersteuningsteams te verbeteren en te standaardiseren voor alle producten. We begrijpen het belang van het bieden van consistente en effectieve ondersteuning aan onze klanten en we zijn vastbesloten om waar nodig verbeteringen aan te brengen. We danken u voor uw feedback en hopen dat we in de toekomst de mogelijkheid hebben om eventuele andere problemen op te lossen.

Ontdek andere reviews over ECI Software Solutions

23 apr 2026

Pluspunten

Great culture and work life balance. Leadership is personable and knowledgeable.

Minpunten

Other departments may not share the same culture. So this mostly reflects the finance department which has been my experience.

2mo
Thank you for taking the time to write a thoughtful review! We appreciate hearing about your personal experience and are glad to learn that you enjoy our company culture and personable leadership team. We care deeply for our employees and as such, we are happy to hear that you appreciate all that ECI has to offer. Thank you for all you do to help make ECI a Great Place to Work.
3,0
26 mei 2026

Pluspunten

Work remotely, potential to move around within company

Minpunten

Lots of corporate time wasting, where nothing seems to function efficiently because there’s too many higher-ups hired to “oversee” or manage nothing. Seemed like they were so committed to selling the mission and vision to employees that they took no time to focus on improving the products to actually have long term value.

1mo
Thank you for taking the time to provide us with feedback. We are pleased to hear that you appreciated working remotely during your time at ECI. However, we regret that your experiences with us did not meet your expectations, particularly regarding the efficiency of our internal management structures and the alignment between our product development and customer feedback. We are dedicated to improving and as such, we will explore our options for advancement moving forward. We wish we had the opportunity to resolve these concerns while you were employed, however, we appreciate your feedback now. We wish you the best.
Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle