Het bedrijf werd gekocht door een private-equityfirma. Toen het bedrijf eenmaal volledig was overgegaan naar het nieuwe management, omarmden en gebruikten ze de agile "scrum"-methodologie volledig en dwongen ze nieuwe softwareontwikkelaars om te werken in een tempo dat gelijk is aan dat van degenen die de software al meer dan 15 jaar kenden en ermee werkten. Het bedrijf verkiest kwantiteit boven kwaliteit. Er waren verschillende keren dat de DEV-database niet synchroon liep met de DEV-software vanwege een ontwikkelaarsfout. Dit is een bedrijf waar werktempo belangrijker is dan kwaliteit. Merk ook op dat u met verouderde VB.NET-software werkt en Entity Framework vergeet. Dit bedrijf heeft zijn eigen databaseklassen gemaakt om met de database te communiceren, en deze klassen hebben de neiging om te crashen vanwege problemen met de database en de software die niet synchroon loopt. Ik woonde een lunch bij voor een werknemer en zat aan dezelfde tafel als de president van de divisie Lumber, Building and Hardware. De voorzitter van de divisie maakte enkele verontrustende opmerkingen aan een tafel bestaande uit 1 vrouw en meerdere mannen. "Mijn hond houdt er niet van om zijn pik nat te maken als we gaan jagen, en hij poept in zijn voerbak. Ik wacht tot mijn hond doodgaat."