Experience working as a - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Engineering Services

14 sep 2019
Anonieme stagiair(e)

Pluspunten

Lab work, good work, nice

Minpunten

Long hours, long hours, long hours

Ontdek andere reviews over Engineering Services

4,0
11 jul 2014

Pluspunten

Je gaat werken aan baanbrekende robotproducten in hartje Toronto. Het bedrijf is erg horizontaal ingesteld, dus je kunt meteen beginnen met een echte bijdrage leveren. Geweldige collega's en je begintijd is enigszins flexibel. De eigenaar en het management steunen en zijn betrokken.

Minpunten

Er is geen formele training en geen juniorposities. Je moet onderweg leren. Er lijkt geen gericht bedrijfsplan te zijn. Ze gaan voor welke contracten er maar komen. Volgens mij beperkt de focus op baanbrekende eenmalige deals in plaats van massaproductie de winsten. Er is weinig mobiliteit binnen het bedrijf door de zeer horizontale structuur. De eigenaar heeft een wat botte manier van kritiek overbrengen, als je dat niet gewend bent.

3,0
19 jul 2019

Pluspunten

Nice people, fairly relaxed environment, no crazy schedules or deadlines interesting projects,

Minpunten

Management is not competent enough, eventually may get the company into financial trouble. Not enough thinking about market.

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle