Geweldige plek om je carrière in sales en klantenservice te starten - werkgeversreview Dietician Customer Service outbound | Incompany Trainer bij FitForMe

7 jun 2025

Pluspunten

Ik heb van 2015 tot 2019 bij FitForMe gewerkt en eerlijk gezegd was het de perfecte omgeving om de basis voor mijn carrière te leggen. Ik begon in de outbound klantenservice en leerde enorm veel over B2C-verkoop, telefonische acquisitie en hoe je echt contact kunt maken met klanten. De bedrijfscultuur is warm, gastvrij en ondersteunend – precies wat je hoopt als beginnende young professional. Er is een geweldige balans tussen professionaliteit en een ontspannen, leuke sfeer. Als je op zoek bent naar een baan in de klantenservice of sales, dan is dit een fantastische plek om dat te doen. Ik ben erg dankbaar voor mijn tijd hier – het was een leuke rit die me heeft voorbereid op succes in de toekomst. Bedankt Simon en Sjoerd!

Minpunten

Wat mij betreft, geen enkele.

Reactie van FitForMe
8mo
Thank you for your kind words and for sharing your journey with us. We’re so glad FitForMe could be a supportive place to start your career and help you grow. Wishing you continued success on the path ahead and we’re grateful to have been part of your story! 🚀

Ontdek andere reviews over FitForMe

28 okt 2025

Pluspunten

Vanaf dag één voelde ik me welkom bij FitForMe. Hoewel het sollicitatieproces behoorlijk uitdagend was, verliep het eerlijk en goed georganiseerd. Toen ik eenmaal begon, kreeg ik alle tijd om alles in mijn eigen tempo te leren. Ik voelde me nooit onder druk gezet of gehaast en ik kon altijd gerust vragen stellen. De sfeer was rustig en collaboratief tussen de teams, vooral bij de klantenservice. Het bedrijf stimuleert open communicatie en maakt het gemakkelijk voor mensen uit verschillende teams om samen te werken en te praten. Een goed voorbeeld is de lunch, die mooi is opgezet om informele maar waardevolle gesprekken te stimuleren. Ook het hogere management is aanwezig en benaderbaar, ongeacht iemands senioriteit.

Minpunten

Hoewel de interne communicatie open is, had ik soms het gevoel dat het bedrijf zijn 'klantgerichtheid'-doelstelling niet altijd waarmaakte. Bovendien werd feedback over de klantenservice weliswaar meegenomen, maar leidde deze zelden tot daadwerkelijke actie of bereikte het het hogere management effectief.

23 dec 2025

Pluspunten

Professioneel, zeer beleefd, warm en gastvrij, transparant en open voor vragen; ik voelde me meteen onderdeel van het team.

Minpunten

Ik kan zo gauw niets bedenken.