Pluspunten
- Je gaat samenwerken met een aantal van de slimste mensen waarmee je ooit hebt gewerkt. - Je hebt de mogelijkheid om op veel verschillende gebieden van het bedrijf te werken; veel mogelijkheden om te leren - Mogelijkheid om te leren van leidinggevenden die spraakmakende functies hebben bekleed in Silicon Valley - Intrigerende software-uitdagingen
Minpunten
Helaas heeft Forward een zeer giftige werkcultuur. Er wordt van je verwacht dat je je leven opgeeft bij het nastreven van de doelstellingen van het bedrijf. De verwachtingen zijn niet alleen hooggespannen, ze zijn ook onmogelijk. Er is een wijdverbreide burn-out en werknemers krijgen extreem lage salarissen, wat gerechtvaardigd wordt door het nastreven van de bedrijfsmissie. De CEO vertelt mensen hoe ze moeten leven en is arrogant en kleinerend. Hij beweert dat hij regelmatig van gedachten verandert op basis van goede ideeën van werknemers; maar uiteindelijk gebeurt wat hij wil, wat er ook gebeurt. Medewerkers zijn verplicht om 5 dagen per week op kantoor te werken. Als gevolg hiervan hebben het lage salaris plus de kosten van levensonderhoud in San Francisco ertoe geleid dat sommige werknemers in het weekend een tweede baan hebben aangenomen. Over het algemeen zijn er enkele voordelen aan het werken daar, zoals bij elk bedrijf. Maar de nadelen wegen ruimschoots op tegen de voordelen. Sterk niet aanbevelen. Het is vermeldenswaard dat het lijkt alsof het bedrijf werknemers vraagt om goede recensies te plaatsen. Terwijl ik daar was, werd aan nieuwe werknemers gevraagd om Glassdoor-reviews te plaatsen. Eén manier om dit te achterhalen is dat in sommige recensies in de sectie 'Nadelen' geen nadelen worden vermeld. Ze posten dingen als 'het opbouwen van gezondheidszorg is moeilijk, er is een speciaal persoon voor nodig om het te kunnen doen', wat meer klinkt als een rekruteringspitch dan als een echte recensie.