Pluspunten
Komende vanuit een achtergrond zonder ervaring met rekruteren, was ik nerveus over het niet hebben van de juiste kennis om Fourthline op de beste manier te vertegenwoordigen, Maar de e-learning trainingen en het instapprogramme ging over elk aspect van de rol in zoveel details dat het mij een solide achtergrond van de markt heeft gegeven. De sfeer in het kantoor is altijd gastvrij, en met het senior managementteam dat voortdurend training geeft aan de consultants is de sfeer is altijd levendig. Er zijn altijd beloningen actief, inclusief maandelijks ontbijt, vrijdagborrels, driemaandelijkse beloningen per team en een kantoorfavoriet, wekelijkse "MVP". Dit is waar wij op kantoor stemmen wie hun Meest Waardevolle Speler is, op basis van de kerncompetenties van het bedrijf ... en de winnaar krijgt een fles Prosecco!
Minpunten
Zoals het geval is bij elke rol in werving kunnen sommige dagen erg lang zijn. Maar het is het altijd waard wanneer je jouw kandidaat voor de volgende rol en je een commissie krijgt!