Pluspunten
Ondanks dat ik niet de beste recensies heb, denk ik dat het een van de beste bedrijven is waar ik voor heb gewerkt. De voordelen zijn geweldig en de mensen zijn aardig. Veel mensen denken dat het 'niet meer is wat het was', maar ik was er niet vóór de ontslagen, dus kan ik geen commentaar geven. Het hangt misschien af op welke afdeling je zit, maar ik dacht dat het geweldig was voor persoonlijke ontwikkeling en of je betrokken wilt worden bij buitenschoolse activiteiten of liefdadigheidswerk. Het is hard werken en heel snel, maar het is in evenwicht met de beloningen.
Minpunten
Het PGM / EA / PA-model werkt niet het beste. Ik heb eerder voor verschillende Partners bij andere bedrijven gewerkt, zelfs als Junior medewerker! Hier moet je echter een 'EA' zijn om dit te kunnen doen. De regels zijn echter soms verbogen en PA's kunnen enkele maanden voor een partner werken zonder het voordeel van de extra 10-15k. Ik ken ook mensen die de rol van 6 maanden hebben vervuld waarin ze werken als EA op PA-loon om en EA aan het einde ervan te worden, alleen om te horen dat ze niet kunnen opstaan, ondanks dat ze het werk perfect doen, ze zullen moeten doe het werk zonder het loon.