Pluspunten
Ik heb 5 jaar in de IT-rekruteringssector gewerkt en ik voelde me onmiddellijk aangetrokken tot dit bedrijf vanwege de unieke bedrijfscultuur die wordt weergegeven in hun web en sociale aanwezigheid. Nu ik hier een paar maanden werkzaam ben, kan ik bevestigen dat het niet alleen een front is: naast dat ze vooruitstrevend en zeer competent zijn in hun vakgebied, onderhoudt dit bedrijf een uitzonderlijke interne cultuur, met een gezonde balans tussen zowel een relaxed en een gefocuste, energieke omgeving. De medewerkers passen goed bij elkaar en verwelkomen nieuwkomers - ze gaven me meteen het gevoel deel uit te maken van het team. De algemeen directeur is toegankelijk en betrokken bij de medewerkers, bedreven in het geven van begeleiding zonder micromanaging, heeft duidelijk vertrouwen in zijn vermogen om goed talent in te huren en hen zowel de ondersteuning als de ruimte te geven die ze nodig hebben om te slagen. Full Stack Talent is absoluut een stuk beter dan de rest in de IT-rekruteringsindustrie!
Minpunten
Geen nadelen om hier te melden!