13 dec 2021
Reactie van GoStudent
4yHallo, Bedankt voor je feedback. We zijn blij om te lezen dat je genoten hebt van de flexibele arbeidsvoorwaarden en de mooie kansen hebt gezien. Desalniettemin is het erg vervelend om te horen dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Het spijt ons dat u met technische problemen werd geconfronteerd. Dankzij het geweldige werk dat jij en andere docenten hebben gedaan, zijn we het afgelopen jaar snel gegroeid. We werken onvermoeibaar aan het oplossen van en anticiperen op uitdagingen die daarmee verband houden en vragen nederig om uw begrip en geduld. We garanderen dat het bieden van de beste gebruikerservaring aan jou, onze 14.000 docenten en klanten wereldwijd, een topprioriteit voor ons is. Bij GoStudent staan we voor flexibele planningsopties en we streven ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, terwijl we onze docenten gemakkelijke en flexibele toegang geven tot nieuwe klanten. Om die reden komt het soms voor dat ons team op een later tijdstip van de dag contact opneemt met onze tutorgemeenschap om een bijlessessie in te plannen. Wanneer deze buiten de reguliere kantooruren vallen, bieden we onze docenten aan om ze op zich te nemen als dit wederzijds is overeengekomen en gunstig is, maar het is niet verplicht of verwacht. We moedigen iedereen bij GoStudent aan om de status-quo uit te dagen en eerlijke en open feedback te geven. We hadden graag samen uw obstakels uit de weg geruimd tijdens uw tijd bij ons! Uiteraard staan onze deuren nog steeds voor je open voor een feedbacksessie. Wil je toch van deze kans gebruik maken, neem dan contact op via tutor@gostudent.org. We wensen je het allerbeste en heel veel succes! Met vriendelijke groeten Julia, Teamleider Begeleider Management