Gewoon een springplank - geen 'carrière' - werkgeversreview Anonieme Werknemer bij Hologic

2,0
15 apr 2019

Pluspunten

Eerst goed. Ik ben mijn afdeling, het vergt veel training en reizen. Nadat hij zich in de positie had gevestigd, begon het al snel te ontrafelen. Fatsoenlijk loon en voordelen. Icahn heeft wat $ $ verdiend

Minpunten

Grote omzet. Het bedrijf begon met de topzware aanpak en micromanagement met ondermaatse software en systemen. De input werd bekritiseerd en de omzet zorgde voor veel problemen. Onderdelenondersteuning had altijd een probleem met het leveren van onderdelen en de onderdelen die ze wel deden, werkten vaak niet en de bugs die bij software-upgrades kwamen en de tijdsbesteding waren net zo slecht. Het bedrijf ging marketing-centric en kreeg nooit helemaal "wat" ze op de markt wilden brengen. Taglines verhogen de 'up'-tijd van de klant niet. HR is er voor het bedrijf, dus pas op met iets zeggen. En ze verdubbelden een "cultuur" die gewoon bij de functietitel past. Cultuur = uren in de ochtend en na het werk waar je nog aan het werk bent en niet vergoed wordt. Nogmaals, HR (krekels). Ik weet zeker dat dat in de loop der jaren miljoenen zijn, maar het gaat om toewijding ..... juist. (Dit is waar je schuldgevoel moet optreden omdat je hebzuchtig bent en het gewoon niet begrijpt. Je bent gewoon niet toegewijd) Zoals sommigen hebben beoordeeld, niet veel of geen opwaartse mobiliteit / promotie. De loonsverhoging ging van 3% naar 2 naar 1. Geprobeerd om advies, mening en zelfs oplossingen te geven, maar ze zijn niet geïnteresseerd. Kijk maar eens hoe u als medewerker uw vingers in de ideeënbus steekt. Je bent misschien een vingerlichtje als het deksel dichtslaat. Verschillende mochten spelen met het systeem en het uitschuiven op anderen terwijl ze achterover leunen en kusten of iets anders met het gezin doen. Maar geloof me niet op mijn woord. Huur aan en ervaar het zelf.

Ontdek andere reviews over Hologic

17 jun 2026

Pluspunten

Friendly people Work life balance is good when it's not busy

Minpunten

Might not be a good fit for those who are ambitious for their careers

18 jun 2026

Pluspunten

Excellent employer full of motivated people. Some great managers who genuinely seem to care and are quite transparent

Minpunten

Some ambiguity as to where the company is headed as of the recent acquisition by private equity.