Een geweldige plek om te leren en te groeien - werkgeversreview Senior klantenservicemanager bij Hologic

10 aug 2019

Pluspunten

Het bedrijf groeit zo snel in Europa, er valt zoveel te leren. Een schat aan interessante projecten om te voltooien om Hologic klaar te maken voor toekomstige schaalbaarheid en het verbeteren van de klantervaring. Voor assertieve individuen is het een zeer stimulerende omgeving om in te werken. Met zoveel activiteit heb ik aanzienlijk geprofiteerd van de coaching van senior-leiders en de rijkdom aan kansen om te groeien als individu, door blootstelling aan nieuwe ervaringen. In 2019 is het senior-leiderschap bij Hologic in Europa het sterkste dat ik gedurende mijn ambtstermijn bij het bedrijf mocht ervaren, en het geloof dat zij inspireren is een sterke motivatie.

Minpunten

Niet echt een minpunt, maar een waarschuwing: het tempo van verandering is al een aantal jaren constant snel, te wijten aan de agressieve groei. Kandidaat-werknemers van Hologic moeten hierop voorbereid zijn, vertrouwd zijn met verandering, en assertief en toegewijd genoeg zijn om bij te dragen aan de inspanning.

Ontdek andere reviews over Hologic

17 jun 2026

Pluspunten

Friendly people Work life balance is good when it's not busy

Minpunten

Might not be a good fit for those who are ambitious for their careers

4,0
18 jun 2026

Pluspunten

Excellent employer full of motivated people. Some great managers who genuinely seem to care and are quite transparent

Minpunten

Some ambiguity as to where the company is headed as of the recent acquisition by private equity.

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle