Vermijd als je een junior ontwikkelaar bent - werkgeversreview Front-end Ontwikkelaar bij ICF

1,0
15 feb 2020

Pluspunten

- Geweldige teamgenoten, managers en scrum-masters

Minpunten

- Zonder veel training in het onkruid geworpen - gezien meerdere projecten op de eerste dag zonder enige hulp, geen senior ontwikkelaars om me te begeleiden - factureerbaar zijn is koning omdat de regering gierig is met hun geld en heer weet dat ICF er alles aan doet om er goed uit te zien op het billboard van de New York Times Square, dus contant geld regelt ook alles om hen heen - ongelooflijk laag loon in vergelijking met andere softwaretaken met dezelfde vaardigheden; vriend verdiende $ 30k meer dan ik deed met dezelfde ervaring - weinig junior front-end ontwikkelaars ... als je aan de backend werkt, bevindt je je in een uitstekende positie om gerespecteerd te worden. Zo niet, dan zit je in marketing en een frontend-ontwikkelaar en geeft niemand om je - 50 vergaderingen per week. Hoe verwacht je dat we voldoen aan de eisen die je aan ons stelt als we 6-8 scrums / check-ins per week hebben?

Ontdek andere reviews over ICF

23 jun 2026
Anonieme werknemer

Pluspunten

Awesome training and good benefits.

Minpunten

I cant think of any.

30 jun 2026

Pluspunten

Wonderful people Meaningful work Flexibility with schedule and remote work

Minpunten

Sub-par benefits and pay, particularly compared to other consulting roles High utilization targets for junior staff