Snelgroeiend bedrijf met zeer inspirerende mensen - werkgeversreview Talent Acquisition Specialist bij Implid

10 nov 2020

Pluspunten

Autonomie en creativiteit van teams. De dynamiek en energie van medewerkers. Een organisatie die zeer verschillende beroepen samenbrengt: consulting, zoeken naar leidinggevenden, juridisch advies en de mogelijkheid om gemeenschappelijke aanbiedingen voor klanten op te stellen

Minpunten

De snelle groei die soms sneller gaat dan de oprichting van de organisatie.

Reactie van Implid
4y
Hallo, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback over uw ervaring bij implid met ons te delen. We zijn blij te horen dat u zich binnen het bedrijf goed heeft gevoeld en dat u de samenwerking met alle verschillende professionals binnen de groep prettig vond. Implid is van nature een pionier en is gegroeid rondom een toonaangevend bedrijfsmodel. Het is het eerste bedrijf in Frankrijk dat de beroepen van registeraccountant, advocaat, juridisch adviseur, deurwaarder, notaris, auditor, consultant en recruiter samenbrengt. We wensen u veel succes in uw verdere professionele loopbaan. Met vriendelijke groet, Het HR-team

Ontdek andere reviews over Implid

3,0
3 jul 2026

Pluspunten

Dossier intéressant. Bonne ambiance d'équipe

Minpunten

Salaire faible + payé le 11. Manque de personnel

2,0
18 jun 2026
Anonieme werknemer

Pluspunten

Ticket resto Locaux bien situés dans Lyon

Minpunten

Management complètement old school (peu de TT malgré une charte, pas d'utilisation de Teams en interne, présentéisme souhaité) Très peu voire aucune augmentation Avantages CSE minimes Intéressement faible Turnover énorme