Blijf weg, hoe wanhopig je ook bent! - werkgeversreview Marketing Assistant bij Inception Promotions

11 mrt 2020

Pluspunten

Absoluut geen. Ter informatie: dit bedrijf kan ook bekend staan als Nebula Inc. of Emora en anderen. Hetzelfde bedrijf. Alle 5 * recensies op Glassdoor zijn van huidige werknemers die gevraagd worden iets positiefs te schrijven (ik was er een).

Minpunten

Waar moet ik beginnen? Hoe 'bedrijven' zoals deze tegenwoordig bestaan, is onbegrijpelijk. Ze zijn gebaseerd op rokende spiegels, bedrog, verwarring en zonder integriteit. Ze creëren deze innerlijke mentaliteit die zonder toezicht een sekte is en waarbij van het personeel wordt verwacht dat ze optreden als onderdeel van een 'crew' (een favoriete term die ze onder andere gebruiken). Het is eerlijk gezegd beschamend. Het interviewproces is gewoon dom en onprofessioneel. Ik werd in eerste instantie gebeld nadat ik had gesolliciteerd naar de rol 'projectmanagement'. De rol werd als zodanig geadverteerd, maar tijdens het gesprek was ik wantrouwend over waaruit de rol eigenlijk bestond. Ze beloven een basissalaris plus commissie. Houd er rekening mee dat dit slechts een leugen is, omdat het gebaseerd is op het behalen van dagelijkse doelen en er geen basissalaris is. Je bent ook zelfstandig ondernemer. Ik weet dat je je zult afvragen waarom iemand na deze ervaring bij dit bedrijf aan de slag zou gaan. Nou, het antwoord is heel simpel. Wanhopige mensen grijpen naar kansen en helaas zijn die mensen vaak de kwetsbaren of studenten met financiële problemen. Ze lokken deze mensen naar binnen (ik was er een) en leiden ze in wezen in deze gruwelijke werkomgeving. Trap niet in de leugens om X te verdienen en binnen enkele weken door de 'gelederen' te stijgen. Ik bedoel, welk zichzelf respecterend bedrijf 'promoot' mensen na weken in de baan? Weer een andere bull-term waar ze dagelijks rondzwaaien. Niemand wordt echt gepromoot, het is slechts een piramidespel rond de werkgelegenheid. Hoe dan ook, ik hoop dat jullie allemaal het idee krijgen. Bespaar uzelf alstublieft de tijd, moeite en ervaring en leer in plaats daarvan van de mijne. Dit bedrijf zal niet lang bestaan.

Ontdek andere reviews over Inception Promotions

1 nov 2019

Pluspunten

Vriendelijk personeel - erg leuk om mee te praten, maar toch een onwettig bedrijf.

Minpunten

Het geadverteerde salaris was 20-25k (bespreekbaar), toen ik de baan aangeboden kreeg, kreeg ik te horen dat het enige loon dat ik feitelijk gegarandeerd £ 200 P / W is. Mij werd gevraagd of ik in staat was om in het weekend te werken, sommige dagen tot 20.00 uur. Als je de wiskunde doet, komt dit neer op minder dan £ 3 p / u. Er is een veelvoud aan advertenties op LinkedIn voor afgestudeerden met verschillende achtergronden, wat inhoudt dat je rekruteert voor verschillende rollen, maar uiteindelijk is het alleen voor dezelfde baan op het laagste niveau. Het werkelijke gegarandeerde salaris is 10.4k - NIET 20-25k zoals ze geadverteerd hebben. De rest moet worden gecompenseerd met bonussen. Mij is verteld dat dit een zogenaamd piramide / ponzi-schema is en de wettigheid hiervan is twijfelachtig. Als bedrijf heb je de verantwoordelijkheid om belangrijke details duidelijk over te brengen, zoals het salaris, als het competitief is, bijvoorbeeld voorafgaand aan het interview.

3 sep 2019

Pluspunten

Er zijn er geen enkele.

Minpunten

Waar te beginnen: -Is het niet vreemd dat elke goede recensie hier in exact hetzelfde formaat is geschreven, meestal onder dezelfde datum? Het lijkt erop dat dit bedrijf hier hun eigen goede recensies schrijft en plaatst, zodat ze er beter uitzien dan ze in werkelijkheid zijn. - Dit werk is niet contracteerbaar, je tekent geen contract of overeenkomst, het is geen gepaste, veilige job. - Ze verkopen deze baan als een managementprogramma met een initieel minimumloon van £ 200-400. Dit is incorrect. U bent zelfstandige, in een piramidespel, zonder contract, het bedrijf geeft u geen basisloon. Het geld dat u verdient, is puur van de huis-aan-huisverkopen die u behaalt; wat, als je geluk hebt, £ 30 per dag zal zijn (dit is één uitverkoop) - De uren zijn belachelijk. Met dagen die wel 12-13 uur duren. Ze verkopen het weer aan je door uit te maken hoe meer dagen / langer je werkt, hoe sneller je de ladder opklimt. Dat is grappig. De mensen die je vertellen dat het de mensen zijn die meer aan je zullen verdienen naarmate je langer werkt. Vermijd.

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle