employer cover photo
employer logo

Gevarieerd werk, fantastische mensen - werkgeversreview Transformation Lead bij Inchcape

11 okt 2023

Pluspunten

De mensen zijn de grootste pro, iedereen is gastvrij en heeft een enorme hoeveelheid ervaring om te delen

Minpunten

Soms moet je een 'ja-man' zijn om conflicten te vermijden

avatar
Reactie van Inchcape
2y
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback over uw werkervaring bij Inchcape met ons te delen. We stellen uw eerlijkheid zeer op prijs en waarderen uw input enorm. Het is fantastisch om te horen dat u het werk bij Inchcape gevarieerd vindt en dat u de kans heeft gehad om met geweldige mensen samen te werken. We zijn blij te weten dat onze teamleden een positieve invloed op uw ervaring hebben gehad. Onze medewerkers zijn inderdaad ons grootste bezit en we zijn trots op ons gastvrije en ervaren team dat een ondersteunende werkomgeving creëert. Wat betreft uw feedback over het gevoel dat u 'ja-knikker' bent om conflicten te vermijden, begrijpen we dat het navigeren door de dynamiek op de werkvloer lastig kan zijn. We moedigen open communicatie en constructieve feedback aan bij Inchcape. Uw zorgen zijn belangrijk voor ons en we staan klaar om u te ondersteunen. Als u ooit de behoefte voelt om specifieke situaties aan te kaarten of conflicten te bespreken, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw manager of HR-medewerker. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin elke medewerker zich gehoord en gewaardeerd voelt. Nogmaals bedankt voor het delen van uw gedachten. We waarderen uw bijdragen aan Inchcape en kijken ernaar uit om samen te blijven werken aan een nog betere werkplek.

Ontdek andere reviews over Inchcape

3 jan 2024

Pluspunten

Flexible work benefits and vehicle benefits

Minpunten

Not in central location, but is convenient

4,0
28 apr 2023

Pluspunten

Great Company good fellow employees

Minpunten

Management was not forthcoming they did not support middle management

avatar
Reactie van Inchcape
3y
Thank you for taking the time to contact us. We always appreciate your feedback.
Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle