employer cover photo
employer logo

Ongeorganiseerde technische cultuur met slechte technische en leiderschapsnormen - werkgeversreview Software Developer bij Inchcape

1,0
3 apr 2025

Pluspunten

Een uitstekende balans tussen werk en privé. De slecht geplande werkstroom zorgt ervoor dat je flexibel bent met je tijd.

Minpunten

* Gebrek aan duidelijke, datagestuurde besluitvorming voor projecten en ontwerpkeuzes. * Microservices-architectuur is slecht ontworpen, wat leidt tot inefficiëntie en een gedistribueerde monoliet. * Coderingsstandaarden zijn inconsistent, waardoor onderhoud op de lange termijn een uitdaging is. * Leidinggevenden worstelen met projectplanning en personeelsmanagement, en passen vaak dezelfde beperkte oplossingen toe op elk probleem. * Het softwareproduct loopt aanzienlijk achter op de industrienormen op het gebied van UX, UI en algehele gebruikerservaring. * Talrijke onopgeloste prestatie- en beveiligingsproblemen, met een reactieve in plaats van proactieve aanpak om deze op te lossen. * Gebrek aan carrièremogelijkheden

Ontdek andere reviews over Inchcape

3 jan 2024

Pluspunten

Flexible work benefits and vehicle benefits

Minpunten

Not in central location, but is convenient

4,0
28 apr 2023

Pluspunten

Great Company good fellow employees

Minpunten

Management was not forthcoming they did not support middle management

avatar
Reactie van Inchcape
3y
Thank you for taking the time to contact us. We always appreciate your feedback.
Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle