5,08 jun 2018Associate software developerHuidige werknemer, meer dan 1 jaarMohali, PunjabAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGood Environment, Client-centric, Employee friendly, You can raise your level of education and knowledge, New challenges and learning everyday.MinpuntenNeeds to include some weekend activity like Football / cricket matches etc.Meer weergevenReactie van Innow8 Apps7yThanks for your valuable feedback. We'll work towards planning some weekend activity like Football / cricket matches soon.Meer weergeven
4,025 sep 2025Data analyst internVoormalige stagiair(e)Mohali, PunjabAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenMentorship from senior analysts and approachable team leads.MinpuntenCould use more structured onboarding/training.Meer weergevenNuttigDelen
4,03 sep 2025React native developerVoormalige werknemer, meer dan 1 jaarMohaliAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenAll good, all are supportiveMinpuntenI did not find any consMeer weergevenNuttigDelen