Pluspunten
Hiermee kunt u een goede hoeveelheid kennis opdoen binnen de branche die uw persoonlijke leven ten goede komt. Werktijden zijn goed en consistent. Sommige collega's zijn vriendelijk en behulpzaam. Goede locatie.
Minpunten
BOI als klant is onbetrouwbaar, ze veranderen bijna elke maand de vereisten en maken over het algemeen het werk moeilijker zonder extra voordelen die ons ertoe aanzetten harder te werken. Slechte ondersteuning van de klant en door het vertrek van veel van mijn collega's, is ook de interne ondersteuning slecht. Het aantal mensen dat maandelijks vertrekt, is zorgwekkend. In maart 2022 verlaten 5 medewerkers een toch al klein team van 15 mensen. Het vriendjespolitiek van managers is uit de hand gelopen, als je niet opzuigt, krijg je niet dezelfde voordelen (vrije tijd, extra taken die de werklast niet ten goede komen...) BOI zal je mentale gezondheid uitputten en daar zal bijna geen steun zijn. Geen echte ondersteuning voor de klanten Klantenserviceteam is slecht. Het loon is een van de laagste binnen deze sector.