Sluit u alstublieft niet aan bij deze organisatie als u een andere optie heeft. Ze zijn financieel instabiel. - werkgeversreview Software Engineer bij Inventum Technologies

1,0
16 jun 2019

Pluspunten

1-Alleen salaris dat op tijd wordt gegeven, maar ik fluctueer ook. 2-Nieuwe personen die meedoen, pas op voor valse beoordelingen en valse ranglijsten. Dit wordt bewust gedaan om goede mensen uit de industrie te werven.

Minpunten

1-Alle polissen zijn opgesteld rekening houdend met de voordelen van het bedrijf. Veel salaris inhoudingen. 2- Financieel zijn ze niet stabiel, je kunt ook een beoordeling van 1% tot 7% verwachten met een vertraging van 6 tot 8 maanden, zodat ze je volgend jaar opnieuw kunnen martelen in ruil voor 2-3% groei 3- Ze hebben de FNF van de werknemer voor meer dan 1 jaar elke betaling in termijnen (2 tot 3 termijnen) 4-Ga niet in dienst bij dit gehandicapte bedrijf, het zal je verwennen. Er is geen nulster, anders had ik hier hetzelfde gegeven. 5- Geen mogelijkheid ter plaatse.

Reactie van Inventum Technologies
6y
Hallo, ik ben de COO van Inventum, dus ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor jouw ervaring bij Inventum. Ik ben echter van mening dat deze beoordeling geen feitelijke weerspiegeling is van onze werkomgeving. 1. U vermeldt dat het salaris op tijd wordt gegeven en toch claimt u financiële instabiliteit. Ik weet zeker dat je je realiseert dat dit een contradictie is. 2. De enige inhoudingen op het salaris zijn diegene die wettelijk verplicht zijn onder hoofden zoals TDS en PF, die respectievelijk worden betaald aan de regering van India en uw PF-account. 3. Jaarlijkse beoordeling: we hebben een tweejaarlijkse beoordelingscyclus en ook tussentijdse beoordelingen voor uitzonderlijke medewerkers. Stijging en groei zijn gebaseerd op jaarlijkse prestatiebeoordelingen en de gemiddelde verhogingen zijn afgestemd op de industrienormen. Toppresteerders kunnen procentuele verhogingen met dubbele cijfers verwachten, terwijl niet-presteerders er geen zullen ontvangen. De beoordeling wordt gegeven door vakgenoten en afdelingshoofden. Bij vertraging in de beoordelingscyclus wordt achteraf uitbetaald. 4. FNF wordt alleen vertraagd als de vertrekkende werknemer zijn of haar vertrekformaliteiten zoals overhandiging, KT, opzegtermijn, enz. niet heeft vervuld. 5. Zoals u kunt zien op onze website en ook moet hebben geleerd tijdens uw sollicitatieproces, hebben wij zijn een productbedrijf en geen softwareserviceorganisatie. Daarom zetten we geen ontwikkelpersoneel op locatie bij de klant in. Groeten,

Ontdek andere reviews over Inventum Technologies

25 jul 2022

Pluspunten

Dit bedrijf behandelt zijn werknemers goed en biedt een geweldige vergoeding

Minpunten

Er zijn echt geen problemen.

1,0
30 okt 2025

Pluspunten

Niets te melden, aangezien het salaris 4 maanden te laat is

Minpunten

Geen baanzekerheid, geen salaris, geen fnf, geen verhoging.