16 jun 2019
Reactie van Inventum Technologies
6yHallo, ik ben de COO van Inventum, dus ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor jouw ervaring bij Inventum. Ik ben echter van mening dat deze beoordeling geen feitelijke weerspiegeling is van onze werkomgeving. 1. U vermeldt dat het salaris op tijd wordt gegeven en toch claimt u financiële instabiliteit. Ik weet zeker dat je je realiseert dat dit een contradictie is. 2. De enige inhoudingen op het salaris zijn diegene die wettelijk verplicht zijn onder hoofden zoals TDS en PF, die respectievelijk worden betaald aan de regering van India en uw PF-account. 3. Jaarlijkse beoordeling: we hebben een tweejaarlijkse beoordelingscyclus en ook tussentijdse beoordelingen voor uitzonderlijke medewerkers. Stijging en groei zijn gebaseerd op jaarlijkse prestatiebeoordelingen en de gemiddelde verhogingen zijn afgestemd op de industrienormen. Toppresteerders kunnen procentuele verhogingen met dubbele cijfers verwachten, terwijl niet-presteerders er geen zullen ontvangen. De beoordeling wordt gegeven door vakgenoten en afdelingshoofden. Bij vertraging in de beoordelingscyclus wordt achteraf uitbetaald. 4. FNF wordt alleen vertraagd als de vertrekkende werknemer zijn of haar vertrekformaliteiten zoals overhandiging, KT, opzegtermijn, enz. niet heeft vervuld. 5. Zoals u kunt zien op onze website en ook moet hebben geleerd tijdens uw sollicitatieproces, hebben wij zijn een productbedrijf en geen softwareserviceorganisatie. Daarom zetten we geen ontwikkelpersoneel op locatie bij de klant in. Groeten,