Ik zou het niet aanraden om in het ISS-team te werken. Ze laten het lijken alsof je een normale recruiter bent, terwijl je dat in werkelijkheid niet bent. U heeft geen controle over een groot deel van uw bedrijf en u moet soms 6 maanden wachten voordat u uw commissie ziet. In het begin zullen ze je vertellen “doe gewoon waar je controle over hebt”, maar dat is niet waar. Ze zullen je behandelen als een robot die geld verdient en ze geven alleen om je als je geld verdient voor het bedrijf. Dit leidt tot een extreem hoge omzet. De meeste mensen komen niet eens verder dan het trainingsteam. dit komt ook van de trainingsmanager die de neiging heeft onbeleefd en confronterend te zijn. Een van mijn belangrijkste problemen met dit team was dat het leiderschap de waarden van Kforce, namelijk 'mensen op de eerste plaats zetten', niet volgde. Ik werd aangenomen met de bedoeling om op afstand te werken en nooit naar kantoor te hoeven gaan. (Ik kreeg zelfs een e-mail van de CEO waarin stond dat we nooit naar binnen hoefden te gaan) Toen de markt daalde en het team het niet zo goed begon te doen, werden we plotseling gedwongen terug naar kantoor te gaan. Toen ze met het leiderschap werden geconfronteerd, was hun antwoord: “we hebben iedereen aangenomen met de bedoeling weer aan de slag te gaan”. Ik kan doorgaan over de problemen die zich hebben voorgedaan, maar over het algemeen was er sprake van slechte communicatie, gebrek aan transparantie en onvoldoende werkstabiliteit. Als je wilt gaan werken en niet elke dag bang bent dat je je baan verliest, zou ik ergens anders zoeken.