Pluspunten
Language Connect' werd onlangs onderdeel van The Hut Group, en ik ben op een boeiend moment ingestapt. Ik mocht werken aan een grootschalig en uitdagend project, wat zeer leerzaam was. Ik stelde deze ervaring zeer op prijs. De meeste mensen bij Language Connect zijn erg vriendelijk en er heerst over het algemeen een positieve en gastvrije sfeer op kantoor.
Minpunten
Het bedrijf moet meegaan met de tijd. Het kantoor is overvol en voelt 'vermoeid' aan. Zelfs de laptops en werkplaatsen zijn ouderwets. Er zijn niet genoeg toiletten en de keuken is te klein (zelfs kleiner dan de keuken van mijn appartement, en dat wil wel iets zeggen). Maar wellicht het grootste probleem is nog wel het salaris. De lonen zijn veel te laag voor Londen en ik moest de City of London verlaten omdat ik me het simpelweg niet meer kon veroorloven. Er was geen financiële beloning verbonden aan het in positieve zin omkeren van een enorm project binnen een kort tijdsbestek, ook al zijn de verkoopcijfers massaal omhoog gegaan hierdoor.