Geweldige plek! - werkgeversreview Forklift Operator bij Lineage

4 dec 2025

Pluspunten

Ze zijn erg begripvol, werken met je samen en zorgen ervoor dat je de baan op de juiste manier en op je gemak leert. Ze staan open voor suggesties en luisteren naar de mening van anderen. Het is over het algemeen een prettig gezelschap.

Minpunten

Op dit moment gaan ze gewoon met de stroom mee, aangezien ze de overstap maken van hun vorige werkgever in dat magazijn. Ze zouden zich eigenlijk meer moeten richten op het creëren van meer verwantschap, niet alleen op wat het vorige bedrijf met die mensen deed, zoals hun functienamen. Ik denk dat andere mensen misschien andere banen verdienen en veel beter zouden kunnen doen, maar ze krijgen de kans niet omdat het vorige bedrijf die kansen gaf aan mensen die niet per se gekwalificeerd waren, maar omdat ze nauwe banden hadden met mensen die al in dat soort banen zaten, zonder kwalificaties of zoiets.

Ontdek andere reviews over Lineage

14 mei 2026

Pluspunten

collaborative culture, remote work, mentorship

Minpunten

business is susceptible to macro cycles and policy that impacts stock regardless of underlying value

8 mei 2026
Anonieme uitzendkracht

Pluspunten

Excellent team & enivornment to work in, fosters innovation. companies values are very present in day-to-day

Minpunten

temporary desk set up in office isnt convienet

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle