Ik had een zeer teleurstellende werkervaring met Lineage Logistics Ltd in het financiële team (ik noemde het team met opzet omdat er andere divisies zijn op hun locatie in Whakatu, NZ). Vanaf het begin waren er valse beloftes van de manager en een gebrek aan constructieve positieve communicatie binnen het team. De twee collega's waren erg onvriendelijk, onbeschoft en verbaal grof. Ondanks de grote hoeveelheid te verwerken gegevens en de diversiteit aan activiteiten en omstandigheden was er een zeer slechte opleiding. Hoewel de functie Facturering en Contract een eenvoudige klus is, moet deze correct worden uitgevoerd om de klanten van wie de rekeningen te maken hebben met enorme aantallen met verschillende voorwaarden/tarieven in hun contracten, niet te veel of te weinig in rekening te brengen. Ook moeten de wekelijkse en maandelijkse deadlines goed worden gehaald. Er werden veel onbetaalde overuren gemaakt, en zelfs geen positieve waardering van het team voor zo'n opoffering van mijn kant. Maar in feite was het het voortdurende ongenoegen van hen dat de stress verergerde en me neersloeg, in plaats van een snelle aanpassing aan de baan. De functie heeft een hoge omloopsnelheid binnen een korte periode, wat aangeeft dat er iets mis is. En ik geloof dat er slecht management is dat leidt tot een onprofessionele omgeving en een slechte cultuur van de organisatie.