Pluspunten
1. Je zult echt geavanceerde, interessante en leuke nieuwe technologieën gebruiken, vooral die met betrekking tot informatiebeveiliging, AI en inbraakdetectie- en preventiesystemen. 2. De meest perfecte, kristalheldere teamcommunicatie en -beheer. Het is één grote gelukkige familie binnen de IT-afdeling van LP. Het team verbergt zich zeker niet in afzonderlijke Microsoft Teams-chats om input van de manager te vermijden, sterker nog, ik merkte dat ze zijn uiterst competente en nuttige advies elke keer dat er een discussie was, opvolgden. Het is ook mooi om te zien hoe goed het team de CIO en zijn geweldige leiderschap aanbidt. Elke vraag die ik had werd snel, onmiddellijk beantwoord zonder ook maar een zweem van dubbelzinnigheid, en ik kreeg zelfs antwoorden als ik geen vragen had. 3. De manager en CIO hebben een ongelooflijk hechte relatie en geven een nieuwe betekenis aan effectief leiderschap. Ik heb de manager nog nooit iets slechts horen zeggen over de CIO - sterker nog, het zijn altijd de meest vriendelijke, ondersteunende en positieve opmerkingen. Meestal hoorde ik over zijn haar. Zijn bril. Zijn onberispelijk gevoel voor mode. Vooral zijn meningen en richting. De werkrelatie manager-CIO herdefinieert het woord "close"; dit soort kameraadschap zie je alleen in een homobadhuis. 4. Ik hoop echt dat je het leuk vindt om te lezen, want er is geweldig diepgaande documentatie. Ik stond persoonlijk versteld van de manier waarop het team elk klein dingetje dat zich dagelijks voordoet, actief documenteert. Elke laatste polis en procedure wordt liefdevol opgeschreven, verzonden en aan u getoond en er wordt nooit van u verwacht dat u deze polissen kent zonder er eerst kennis mee te maken. Absoluut niets wordt je gewoon onder woorden gebracht en later vergeten zonder dat je er constant aan hoeft te herinneren (niemand spreekt zelfs fysiek helemaal niet). Het is allemaal gewoon gedocumenteerd en verzonden, afgedrukt en ook perfect georganiseerd in een enkele map in de IT-fileshare voor uw kijkplezier. De documentatie heeft zelfs logische bestandsnamen! 5. Buitengewoon snel. Er is altijd veel werk te doen, elke dag weer, dus de dag gaat snel voorbij. In feite ben je altijd overladen met werk. Nooit heb je de kans om gewoon daar te zitten en mobiele games op je telefoon te spelen, of recepten op internet te lezen, of een seksuele afspraak te maken met een paar getrouwde vrouwen. Prachtig goed gedefinieerde projectcontouren sieren bovendien de zeker niet ongeorganiseerde gedeelde IT-map, die helpen structuur en focus aan uw werk te geven. Ook is alles perfect gepland, besproken en samengewerkt voordat je zelfs maar begint, allemaal om verwarring te verminderen die zeker nooit zal gebeuren. 6. Een zalige, opbeurende omgeving. Ik kon de hemelse trillingsfrequenties letterlijk dagelijks het gebouw voelen doordringen. Je vergeet echt de crackheads die buiten rondlopen. Wat nog verbazingwekkender is, is dat ik ook nooit iemand heb horen schreeuwen of vloeken. Vergeet de stereotiepe kantoorsfeer van onvolwassen kattigheid en onprofessionaliteit; dit zijn de meest deugdzame, beheerste en ethisch oprechte individuen waarmee je ooit zult werken. 7. Absoluut geweldig hoofd van HR. Zo'n zachtaardige, beleefde en onderdanige christelijke vrouw die het karakter en de waarden van Logistics Plus perfect vertegenwoordigt. Je zou kunnen denken dat de CEO degene is die alle bedrijfsbeslissingen neemt, maar zij is de eigenlijke meester achter de sluier. Ze houdt ook van sporten; een waar kunstwerk. Je zult het kunnen zien - ze vindt het net zo leuk om naar zichzelf in de spiegel te kijken als iedereen ervan houdt om bij haar in de buurt te zijn. Toen ik me realiseerde dat ik haar nooit meer zou zien, begon mijn lichaam op verschillende plaatsen te zwellen en nu denken artsen dat er iets mis is met mijn hart. ( ° ͜ʖ ͡°)
Minpunten
1. 1 ster geven omdat het gebouw soms een beetje koud is.