Lexington, VA: Vermijd ten koste van alles - werkgeversreview Manufacturing Engineer bij Modine Manufacturing

1,0
8 nov 2025

Pluspunten

Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Mijn directe leidinggevende is geweldig en geeft echt om het team. Veel productiemedewerkers geven echt om het team en zouden graag zien dat de plek beter wordt.

Minpunten

Deze locatie is van top tot teen giftig. Het personeelsverloop is enorm en iedereen die hier nog is, is van plan te vertrekken. Het hogere management is alleen maar bezig met het pushen van producten, zonder enige aandacht voor veiligheid, kwaliteit of correcte processen. Het management zet het personeel opzettelijk aan tot falen, vaak door te zeggen: "Dat is een probleem van jou, niet van mij." De omgeving is benauwend, stressvol en demoraliserend – echt de definitie van een nachtmerrie. Toekomstige werknemers moeten goed nadenken voordat ze deze locatie overwegen.

Ontdek andere reviews over Modine Manufacturing

21 dec 2025

Pluspunten

Great team, and coworkers, never had any issues with management. New CEO is doing great things and moving the company in a good direction

Minpunten

Had to be terminated due to recent decreased budget cuts

27 apr 2026

Pluspunten

Good pay, good life work balance, good benefits, good holidays and pto

Minpunten

Slow IT department, slow for changes to be made. Lots of old people.