Pluspunten
tweemaandelijkse massage, gratis dagelijkse lunch.
Minpunten
MultiSafepay lijkt misschien op papier een geweldig bedrijf om te werken, maar er zijn verschillende dingen in zijn DNA ingebouwd die niet kunnen worden veranderd. Omdat ik er zelf 3 jaar heb gewerkt, zijn er meerdere elementen die het meest opvielen: Het bedrijf pronkt met "innovatie" als een belangrijke propositie naar zijn klanten toe. maar het faalt absoluut om innovatieve producten te ontwikkelen. Als voorbeeld: - Volledig oude stijl (waterval) softwareontwikkeling - Nul experimentatiecultuur (management denkt waarschijnlijk dat 'slank' de nieuwste dieetrage is) - Proberen de status-quo te houden zoals die is en stoppen middelen in alleen Verkoop en "blussen" - Tiran van een CEO die het bedrijf runt met zijn plotselinge grillen, afhankelijk van de stemming waarin hij die dag is. Verder heeft hij geen idee wat zijn klanten waarderen, en doet hij gewoon wat hem goeddunkt, wat ertoe leidt dat klanten overstappen naar alternatieve producten en concurrenten. In de jaren dat ik hier heb gewerkt, heb ik een ongekend personeelsverloop gezien (ik heb het hele productteam binnen drie maanden zien vertrekken, de een na de ander, omdat ze het helemaal beu waren). Pas op als je hier solliciteert.