Pluspunten
Je kunt het product niet verslaan -- dat wil zeggen de tv-shows en specials die het bedrijf maakt en uitzendt. Als je graag werkt in entertainment en media, als je graag backstage roddels en informatie over je favoriete shows en sterren kent, als je een fan bent, dan is dit de plek voor jou. Aangezien het bedrijf deel uitmaakt van GE, is het voordelenpakket fantastisch. Zelfs de bedrijfskantine is goed! En het feit dat je elke dag langs de Tonight Show studio's loopt om er te komen is behoorlijk leuk.
Minpunten
Het senior management -- VP's en Senior VP's -- kenden consequent het verschil niet tussen hun kont en hun elleboog. Ze hebben misschien MBA's, maar ze wisten niets (en erger nog, het kon ze echt niet schelen!) over hoe ze werk moesten verzetten dat wij werkpaarden aan het doen waren. Ze waren ook niet ontvankelijk voor suggesties van het personeel. De uren voor de werkpaarden waren erg lang, vanwege de noodzaak van on-site synchronisatie met het wekelijkse TV-schema, maar VP's waren meestal al om 18:01 uur weg van het kantoor. Het personeelsverloop was dan ook ongewoon hoog, wat resulteerde in een voortdurend verlies van institutionele kennis, en het moreel was laag.