Pluspunten
De internationale kant van het bedrijf is interessant en de producten zijn goed. Zelfs in het VK zijn veel collega's vriendelijk en behulpzaam en doen ze hun best in bijna onmogelijke omstandigheden.
Minpunten
Afschuwelijk management op Brits niveau. De ergste pest- en beschuldigingscultuur die ik in mijn carrière heb gezien (het hoofdkantoor is vaak geïnformeerd, maar doe er niets aan). Medewerkers worden dagelijks extreem grof toegesproken en als gevolg daarvan is de atmosfeer giftig en zijn veel medewerkers constant op scherp. Het management is incompetent en reageert alleen op situaties in plaats van op planning. Sommige senior managers reageren op het idee om 'dankjewel' of iets leuks tegen hun personeel te zeggen op dezelfde manier als vampiers op zonlicht reageren. Als mensen onverwachts weg zijn, is er geen plan en wordt van de andere medewerkers verwacht dat ze, soms wekenlang, zonder extra training, bedankt of speling in hun eigen doelen invullen. Pestkoppen mogen wegkomen door tegen hun werknemers te schreeuwen of hen te vernederen in het bijzijn van andere collega's zonder enige consequenties.