Controle en eigenaarschap over prestaties en resultaten - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Onsi

19 dec 2022
Anonieme werknemer

Pluspunten

- De missie en sommige collega's maken het een enigszins draaglijke plek om te werken - Het kantoor is hondvriendelijk

Minpunten

- Er zijn geen arbeidsvoordelen, afgezien van hun eigen deals & kortingen-product, een nauwelijks functionerend platform voor kortingsbonnen waar vouchers de helft van de tijd niet eens naar de ontvanger worden gestuurd - De beloning is verschrikkelijk. Toen het bedrijf bijvoorbeeld nieuwe functies op instapniveau aanbood, wilden ze de nieuwe medewerkers in eerste instantie onder het London Living Wage betalen, totdat dit werd aangevochten door bestaande teamleden - Tech en de tech stack zijn oud. Software-architectuur houdt niet zo goed stand en schendt een handvol AVG-artikelen - Senior leiderschap gelooft altijd dat ze gelijk hebben. Als je hun mening valideert, sta je in de goede boeken. Als je het er niet mee eens bent, wordt je zelfvertrouwen ondermijnd en word je publiekelijk vernederd in het bijzijn van je collega's. Je moet nep zijn als je vooruitgang wilt boeken in je carrière. Er is geen mentorschap of ontwikkeling omdat het lijnmanagement het te druk heeft met zuigen om hun eigen carrière vooruit te helpen - Angst wordt constant gebruikt om je zorgen te maken over je plaats in het bedrijf en om je onder druk te zetten om steeds meer te doen voor minder - Er is geen opbouwende kritiek of groei. Dingen worden voor je achtergehouden en vervolgens uit het niets gegooid als munitie tegen bijvoorbeeld promoties

Ontdek andere reviews over Onsi

29 mrt 2023
Anonieme werknemer

Pluspunten

Geweldige kantoorlocatie op loopafstand van metrostation Angel.

Minpunten

Het management hecht geen waarde aan loyaliteit of hard werken. Vandaag hier, morgen weg. Collega's worden verzocht te vertrekken zonder enige uitleg. Retentie is erg laag en er is een constante ommekeer van nieuwe mensen. Hierdoor heb je geen werkzekerheid op korte of lange termijn en heb je geen uitzicht op een zinvolle carrière. Het bedrijf heeft zeer beperkte echte voordelen, biedt geen mentorschap of zelfs maar peer-to-peer ondersteuning en ontwikkeling, aangezien lijnmanagers zich te veel zorgen maken over hun eigen baanzekerheid om u te ondersteunen. Openheid en openhartige discussies zijn onmogelijk. Je staat constant op scherp. De laatste druppel is HR. Het nieuwste management heeft geen eerdere relevante ervaring, geen kwalificaties of zelfs maar basiscompetenties. Afgezien van de CEO, is het voor iedereen duidelijk dat ze totaal buiten schot zijn en ongeschikt voor de job. Chaotisch en onprofessioneel. De enige prestatie is het in gang zetten van een stormloop. Het moreel is nu zo laag dat mensen massaal willen vertrekken.

Reactie van Onsi
3y
Thank you for taking the time to share your candid feedback on where we can improve. Retention last year dipped and sometimes when companies, like ours, make an explicit choice to hire quickly, mistakes are made. We acknowledge that some new teammates didn't work out and sometimes we need to let them go if they don't have the right level of skills for our current stage of growth. We’ve taken measures to ensure a better hiring experience, have put in place more thorough vetting of new roles as well as improving our communications and transparency when teammates leave. Regardless, it’s unfortunate to see teammates leave the business but we hope that in your time with Collective you’ve been able to gain some lasting relationships and grow in your career. We’ve been quite proud of rewarding quality work and high effort through well deserved promotions - we’ve celebrated 13 promotions since June last year, and are expecting a number more throughout 2023! We launched a Mentorship program pilot that kicked off last month and expect to roll it out to all employees interested later this year. We’ve sponsored coaching for managers in specific cases and a number of individual contributor teammates have elected to use their L&D budget towards this type of support as well. We’re also kicking off our Manager Community training program next week precisely because we recognize how important this group is to our culture and leadership.. We make the adjustments we believe are right for our team based on the feedback we receive, but this does take time and patience – and we’re committed to getting this right. We’re sorry this didn’t work out for you and wish you the best of luck in your next challenge!
29 mei 2026

Pluspunten

Onsi app But fairly useless to be Honest

Minpunten

- bad ceo (bit of a bully ) Made derogatory comments about me in front of everyone at a team meeting