1,022 sep 2022Ml internVoormalige stagiair(e), minder dan 1 jaarMadrasAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenfood accmpation and travel acoomdation is hugeMinpuntennot understanding employer emotion and they will more about commuincationMeer weergeven
5,03 jun 2024Junior ios developerVoormalige stagiair(e), minder dan 1 jaarCoimbatoreAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGood work life balance. Friendly environment . Best Place to work. Monthly Team lunch and more funs. Game on each week. No hierarchy communication, we can connect to anyone from any position. Hybrid, Remote availableMinpuntenNot much downside, excluding low pay.Meer weergevenNuttigDelen
5,019 nov 2021Auxiliar de produçãoVoormalige contractwerker, meer dan 10 jaarAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenControle e Qualidade Sinceridade e honestidade Trasparencia .MinpuntenPor deixar uma grande empresa de importação e exportação ir a falência ao invés de evoluir.Meer weergevenNuttigDelen