De tandpasta is uit de tube - werkgeversreview Anonymous bij PeopleFluent

1,0
22 aug 2018

Pluspunten

vertrouw de neppe positieve recensies op deze site niet. de werving door LTG is een ongeëvenaarde ramp geweest voor zowel werknemers als klanten. vlak na de werving werden 200 mensen ontslagen in een wreed, willekeurig bloedbad. het personeelstekort is nu zo groot dat zelfs de meest simpele klantenservice een bijna onmogelijke opgave is geworden. moraal is nog nooit zo laag geweest - als mensen niet zo druk waren met het zoeken van nieuwe banen, zouden ze openlijk in opstand komen tegen de pietluttige regeltjes, de extreme kostenbesparingen, de leugens, het complete gebrek aan richting, het feit dat er vergoedingen worden afgenomen, de lachwekkende oppervlakkigheid en domheid van de onervaren lichtgewichten die sinds de werving zijn aangenomen. het nieuwe managementteam is een grap en bestaat vooral uit personen uit de naaste omgeving van de groeps-CEO, wiens enige plan is om meer kosten te besparen voor het bedrijf, maar niet de mogelijkheid heeft dit door iets constructiefs te vervangen, en wiens enige managementaanpak bestaat uit het versturen van e-mails en nieuwsbrieven, maar die te arrogant is om het gesprek aan te gaan met werknemers of klanten.

Minpunten

de organisatie die eerder bekend stond als People Fluent is nu zo duidelijk geen echt bedrijf dat de beslissing om te vertrekken de makkelijkste was die ik ooit heb gemaakt. Het enige negatieve is dat ze me waarschijnlijk proberen terug te pakken tijdens het proces - zoals ze al bij de 200 mensen hebben gedaan die ze hebben ontslagen.

Ontdek andere reviews over PeopleFluent

12 okt 2022

Pluspunten

Work-Life Balance, Great Pay, Overall great work environment & culture.

Minpunten

None that I've experienced at this point!

4,0
19 mei 2026

Pluspunten

great team collaboration, small team great exposure

Minpunten

no pay growth, no bonus

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle