5,030 apr 2024Journeyman electricianHuidige werknemer, meer dan 1 jaarMiami, FLAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenThe main reason is because Power Design is a great company which provides many possibilities to grow more every day.MinpuntenThe truth is, in the time I have been working in the company I have 0 complaints.Meer weergevenReactie van Power Design2yWe’re amped to hear about your amazing experience, and we can’t wait to see all that you accomplish at PDI. Let’s keep growing, together!Meer weergeven
5,02 jun 2026ElectricianHuidige werknemer, meer dan 8 jaarMiami, FLAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenBenefits and pay , great companyMinpuntenSo far aren’t no consMeer weergevenNuttigDelen
4,012 mei 2026Project engineerHuidige werknemer, meer dan 3 jaarSaint Petersburg, FLAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenAmazing company to grow, Lots of opportunitiesMinpuntenNot much bad to say about this companyMeer weergevenNuttigDelen