Pluspunten
Het bedrijf trekt goede mensen aan vanwege het merk en de luxe naam. Het basisloon is hoger dan bij andere bedrijven.
Minpunten
De vier waarden worden je vanaf het begin ingeprent. Een stel mensen die dezelfde flauwe frases gebruiken. Het is allemaal een dekmantel voor het gebrek aan prestaties in elk team. Vraag een team naar hun metriek en ze zullen je vertellen hoe ze niet leiden met hun KPI's. In werkelijkheid weten deze leiders niet wat hun mensen doen en hebben ze zelf nul competenties. Elke kleine beslissing gaat naar de top en Gary neemt alle beslissingen. Een stel pestkoppen bovenaan die hun gewicht in de schaal leggen en iedereen onder hen als zondebok plaatsen. Al het beste talent verlaat deze s-show na een paar jaar. Er is een zeer hoog personeelsverloop, het zou me niet verbazen als het elk jaar meer dan 50% is. Elke keer dat ze geld nodig hebben, ontslaan ze een stel mensen, maar verspillen ze geld aan de domste dingen. Sommige dagen werk je 14 uur tot middernacht omdat Gary zijn rapporten wil grillen en jij zit daar vast met je duim te draaien in afwachting van een rapport of een antwoord. Je wordt als een klein kind uitgescholden en je neemt het omdat die kerel je bezit. Mijn hele team is constant bang. De meeste vakanties zijn niet gedekt en je werkt de klok rond. De ziektekostenverzekering gaat elk jaar omhoog. Ze vertellen je hoeveel ze eraan uitgeven, maar als je online kijkt, is het veel lager dan in welke branche dan ook. Ze geven de verhogingen door aan hun mensen en proberen het te verdoezelen door je plandetails te wijzigen. Het bedrijf heeft een aantal van de slechtste voordelen in elke branche. Vergelijk ze met elk bedrijf en RH staat als laatste. De 401k-match is door elke werknemer gevraagd en ze zijn te gierig om het te doen. Het aandelenprogramma wordt zo lang gerekt dat maar heel weinig mensen daadwerkelijk de aandelen krijgen. Ze hebben vorig jaar merit verplaatst om geld te besparen en gaven 3%. Dit jaar hebben we nog steeds geen beoordeling van de prestaties gedaan en is het radiostilte. Vorig jaar kon ik het domme ding niet eens afdrukken om aan mijn rapporten te geven. Mijn mensen vragen me waarop ik ze beoordeel en ik moet het in woorden opschrijven. Het hogere basissalaris is niet eens concurrerend na een paar jaar hier te hebben gewerkt. Ik kan nog wel even doorgaan. Sommige van deze dingen worden gerund door de meest incompetente groep mensen die ik ooit heb gezien.