1,013 sep 2023Program coordinatorHuidige werknemer, minder dan 1 jaarDallas, TXAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenNetworking opportunities Training Learning experienceMinpuntenVery low pay Unorganized management Expecting you to do more work than required Little training, little support Poor work life balanceMeer weergevenReactie van Reading Partners2yThank you for your review. Please reach out to us at americorps@readingpartners.org so that we can learn more about your experience.Meer weergeven
5,024 apr 2026Anonieme uitzendkrachtVoormalige uitzendkrachtAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGreat people, engaging work. Gets you involved in the communityMinpuntenFlexible, not any standout negativesMeer weergevenNuttigDelen
2,025 jun 2026Development associateHuidige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenBenefits were nicer than other placesMinpuntenNo work life balance. People were mean and cutthroat.Meer weergevenNuttigDelen