Een bedrijf met potentieel en een cultuur die op een slecht pad terechtkomt - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Recast Software

2,0
27 nov 2023
Anonieme werknemer

Pluspunten

- Het team waar ik in werkte was ongelooflijk behulpzaam en over het algemeen geweldig om mee te werken - Ze werken echt op afstand, wat geweldig is voor mensen die graag thuiswerken - Ik heb technische ervaring opgedaan en heb veel kansen gehad om nieuwe dingen te leren - Over het algemeen was de onbeperkte/flexibele PTO tijdens mijn tijd daar echt flexibel, wat geweldig was voor de balans tussen werk en privé. Hoewel ik dat zeg met de kanttekening dat ik een vermoeden heb dat hun PTO-beleid in de loop van de tijd restrictiever zal worden

Minpunten

Toen ik net bij Recast begon, waren de cultuur onder ingenieurs en de verwachtingen van het management erg ondersteunend en begripvol. Zolang het werk gedaan werd, had je het gevoel dat je bijdragen ertoe deden. In de loop van 2023 is de perceptie van ingenieurs steeds vijandiger geworden. Ontwikkelaars krijgen de schuld van beslissingen van het hogere management. QA krijgt niet genoeg tijd om te testen. Dit alles creëert een gevoel van druk en spanning waardoor mensen het gevoel hebben dat ze op eieren lopen en niet eerlijk kunnen praten over de problemen die ze ervaren.

Ontdek andere reviews over Recast Software

30 mei 2025
Anonieme werknemer

Pluspunten

Ik heb enorm genoten van mijn tijd bij Recast. De mensen zijn oprecht aardig en gepassioneerd over wat ze doen. Het managementteam was behulpzaam en stond open voor nieuwe ideeën, en dat voelde ik gewaardeerd. Het bedrijf bevordert een positieve werkcultuur met een gezonde balans tussen professionaliteit en een vriendelijke, nuchtere sfeer. Voor zover ik heb gezien, gaat Recast de goede kant op en heeft het een enorm potentieel.

Minpunten

Geen grote nadelen tijdens mijn tijd. Zoals elk groeiend bedrijf waren er af en toe groeipijnen en veranderende prioriteiten, maar het management was over het algemeen transparant en responsief.

3,0
10 mrt 2026

Pluspunten

Attracts good people into promising positions

Minpunten

Private Equity investor policies drained the teams of creativity and expertise.