Het meest gestructureerde bureau dat ik ooit heb gezien - werkgeversreview Marketing Strategist bij RedRover

24 mei 2019

Pluspunten

RedRover is echt het meest georganiseerde marketingbureau dat ik ooit heb gezien. Alles is doordacht. Er zijn groeidoelen opgesteld met bijbehorende meetgegevens (als je in de wereld van marketingbureaus werkt, weet je hoe vluchtig dat concept is). Je bent vanaf het moment dat je binnenkomt klaar voor succes. Ze begrijpen hoe elk onderdeel van de processen, iedereen in het team, enz., van invloed is op het succes van het bureau, individuele medewerkers en de bedrijven van de klant. Hoewel er zoveel geweldige processen zijn, begrijpen de CEO en het managementteam dat innovatie en andere denkwijzen belangrijk zijn. "Omdat het altijd zo is gedaan" wordt nooit gezegd – als je een idee hebt om iets te verbeteren, wordt dat ten zeerste aangemoedigd. Iedereen is altijd bezig met leren en werken om het bedrijf te verbeteren. Oh, en het juiste doen is een prioriteit bij RedRover, wat zo verfrissend is.

Minpunten

Als je niet klaar bent voor een uitdagende en veeleisende carrière, dan is dit niet de juiste plek voor jou. Je bent klaar voor succes en krijgt ondersteuning, maar als je geen coureur wilt worden, raak je al snel overweldigd en loop je achter. RR is snel en uitdagend – er is nooit een rustig moment.

Reactie van RedRover
7y
Het doet mijn hart sneller kloppen om te horen dat nieuwe roedelleden zich zo goed voorbereid voelen op succes. Dat is absoluut ons doel. Hoewel we er hard aan werken om dat te bereiken – door middel van uitgebreide en doelbewuste onboarding en het opstellen van duidelijke 30/60/90-dagen-meetwaarden – maak ik me altijd zorgen dat de drukte van het leven als agent onze intenties in de weg staat. En het is evenzeer bevredigend om te horen dat onze kernwaarde 'agents of change' al zo vroeg tot uiting komt. Bedankt voor het delen van je mening! Het roedelleven past duidelijk bij je.

Ontdek andere reviews over RedRover

5 mrt 2025
Anonieme werknemer

Pluspunten

Groeigerichte cultuur – RedRover investeert in de ontwikkeling van medewerkers met mentorschap, training en carrièremogelijkheden. Samenwerkingsgerichte teamomgeving – Het bedrijf bevordert een ondersteunende en teamgerichte sfeer waarin medewerkers samenwerken om succes te behalen. Innovatieve en strategische aanpak – RedRover staat bekend om zijn datagedreven, resultaatgerichte verkoop- en marketingstrategieën, waardoor het werk boeiend en impactvol is. Sterk leiderschap en transparantie – Het leiderschap is benaderbaar, communicatief en investeert in zowel het succes van het bedrijf als het welzijn van medewerkers. Werk-privébalans – Hoewel het werk snel verloopt, hecht het bedrijf waarde aan het welzijn van medewerkers en moedigt het een gezonde balans tussen werk en privé aan. Spannende klanten en projecten – Medewerkers werken aan uiteenlopende sectoren en projecten, waardoor het werk dynamisch en uitdagend blijft. Bedrijfscultuur en waarden – Het bedrijf heeft een sterke missiegedreven cultuur die prioriteit geeft aan uitmuntendheid, integriteit en continu leren.

Minpunten

Snel en hoge verwachtingen – RedRover is een resultaatgericht bedrijf, wat betekent dat het werk veeleisend en snel kan zijn. Hoewel dit spannende uitdagingen met zich meebrengt, is het misschien niet de beste keuze voor mensen die de voorkeur geven aan een rustigere werkomgeving. Aanpassingsvermogen is essentieel – De strategische aanpak van het bedrijf vereist vaak dat medewerkers snel schakelen en zich aanpassen aan nieuwe uitdagingen. Hoewel dit groei bevordert, kan het overweldigend zijn voor mensen die de voorkeur geven aan meer routinematige of voorspelbare taken.

Reactie van RedRover
1y
Thank you for your thoughtful review! I'm thrilled to hear that you appreciate RedRover’s investment in employee growth, collaboration, and innovation. Creating a culture where our team members can thrive, take on exciting challenges, and feel supported is at the heart of what we do. I recognize that our fast-paced, results-driven environment isn’t for everyone, but I truly believe that those who embrace adaptability and high expectations find incredible opportunities for growth and impact here. Your insights mean a lot, and I appreciate you being part of the pack!
3,0
28 apr 2026

Pluspunten

leadership is helpful and available

Minpunten

pay is very low and very overworked