Meedogenloze, giftige cultuur - werkgeversreview Sales bij Remote

2,0
4 jan 2026

Pluspunten

Thuiswerken, volledige flexibiliteit, zeer indrukwekkende teamgenoten (hoewel ze een gebrek aan empathie hebben), de beste sales-technologie.

Minpunten

Een meedogenloze cultuur, mensen worden veel te vaak ontslagen en er heerst een cultuur van intense angst. De CEO en COO lijken sociopathisch en machiavellistisch in hun benadering van het bedrijfsbestuur. Ze behandelen hun personeel als robots; wegwerpbaar, kneedbaar en onbewust. Laat je niet misleiden door de voordelen van thuiswerken. Veel mensen gebruiken dit bedrijf als tijdelijke werkplek om te reizen en ergens anders te wonen. Dit is echter geen plek waar je duurzaam kunt groeien en echt wortel kunt schieten in een cultuur. Dus misschien is het leuk voor even, maar absoluut geen optie voor de lange termijn.

Reactie van Remote
3mo
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We zijn blij te horen dat onze flexibiliteit op afstand, onze sales-technologie en de kwaliteit van onze teamleden als echte sterke punten naar voren zijn gekomen. We werken hard aan het opbouwen van een sterk team en geven mensen de tools om succesvol te zijn. We willen eerlijk zijn: we zijn een high-performance bedrijf en intensiteit is een kernwaarde. Thuiswerken is nu eenmaal hoe we werken, en we zijn het ermee eens dat ons bedrijf niet geschikt is voor mensen die graag reizen en de wereld willen zien. We leggen de lat uitzonderlijk hoog en daar zijn we trots op. We waarderen je openhartigheid en moedigen je aan om rechtstreeks contact op te nemen met ons HR-team als je meer wilt delen.

Ontdek andere reviews over Remote

6 mrt 2026

Pluspunten

Multiple interviews with people having different partnership roles gives a good idea of how the communication goes internally and the overall company culture

Minpunten

If you're looking for a quick hire, having multiple interviews is not for you

3,0
1 jul 2026

Pluspunten

Great people, great direct managers.

Minpunten

Leadership is disconnected. Very much the throw it away if it doesn't work mentality.