Pluspunten
Mijn ervaring bij Rydoo was zo negatief dat ik depressief werd tijdens mijn tijd, dus ik kan geen pluspunten noemen
Minpunten
- Werd aangenomen, zonder werkelijk werkdoel / plan - Giftige werkcultuur (eerste dag, werd verteld dat een van de hoofdontwikkelaars het "kantoor ****" was (ik kan het woord dat daadwerkelijk werd gebruikt niet gebruiken, maar je kunt raad), die coicendatentlly een van de aardigste mensen op kantoor was (dat zou niet moeten doen) - werd aangenomen met minimale ervaring in devops, en kreeg te horen dat ik training zou krijgen, zowel van workshops als in-house training (geen van beide bleek waar te zijn ) - aanwervingsmanager stopte na twee maanden en iemand werd verheven tot managementrol, die helemaal geen managementvaardigheden had - In plaats van mensen aan te nemen die hun onderwerp 100% kennen (inclusief ikzelf daarin), nemen ze meestal mensen in dienst van de universiteit zonder ervaring - HR lijkt er alleen te zijn om aan te nemen en te ontslaan, toen ik ergens met een echte klacht over kwam, deden ze niets!