Gedeeld is eerlijk, vriendelijk en leuk ... Maar het is ook een sleur. - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Shared

4,0
14 nov 2017
Anonieme werknemer

Pluspunten

Kantooromgeving: -Informele dresscode -Hondvriendelijk -Flexibele uren -Ruime sta-bureaus -Krachtige computers en hardware -Keuken gevuld met gratis koffie en eten -Toegang tot barbecue en terras buiten -Gratis parkeren -Maandelijkse verjaardagsvieringen -Voetbaltoernooien - Rondom een leuke en ontspannen plek om te werken Worklife: -Management begrijpt de balans tussen werk en privé -Opleidingsmogelijkheden -Management erkent succes -Input en ideeën worden tot op zekere hoogte gewaardeerd -Makkelijk te communiceren met al het personeel via Slack Compensation: -Vaste voordelen voor massage & tandheelkundig -Bonussen voor alle medewerkers op basis van bedrijfs- en individuele prestaties -Goed vakantiepakket dat van 2 tot 3 weken na je eerste jaar springt

Minpunten

Kantooromgeving: -Beperkte privacygebieden wanneer de belangrijkste bestuurskamers worden ingenomen -Kelderkantoorruimte zou meer kleur kunnen gebruiken -Afdelingen zijn klikachtig maar vriendelijk -Gebrek aan teambuildingoefeningen Werkleven: -Algehele afwezigheid van management -Beperkte feedback en kritiek -Onzekerheid over de doelen van Shared doelstellingen als bedrijf -Beperkte transparantie Compensatie: -Voordelen zijn verlaagd naarmate het bedrijf blijft groeien en het gebruik toeneemt -Salaris is niet geweldig voor het aantal uren dat u op kantoor en thuis besteedt -Bonusstructuur is niet duidelijk en de uitbetaling is niet overdreven spannend

Ontdek andere reviews over Shared

4,0
13 nov 2017
Anonieme werknemer

Pluspunten

Een van de beste dingen aan werken bij Shared is het vriendelijke, uitgaande personeel waarmee je aan de slag gaat - ze zijn erg goed in het aannemen van mensen die goed bij de Shared-familie passen. Een andere is het flexibele werkschema - Gedeeld is erg begripvol dat we allemaal een leven hebben buiten het werk, en ook al doen we ons best om dingen rond reguliere uren in te plannen, het loopt niet altijd zo uit. Al met al is Shared een erg leuke, opwindende en ontspannen werkomgeving, altijd op zoek naar nieuwe creatieve geesten om mee te doen.

Minpunten

Er is eigenlijk maar één minpunt waar ik aan kan denken als het gaat om werken bij Shared, en dat zijn de lagere salarissen. Ik geloof dat het geleverde werk niet altijd overeenkomt met het salaris dat wordt verdiend, en dat is iets wat ik graag zou willen zien veranderen.

13 nov 2017
Anonieme werknemer

Pluspunten

De cultuur bij Shared is anders dan alles wat ik ooit op een werkplek heb meegemaakt. Iedereen is heel creatief, werkt hard en wil anderen helpen hun best te doen. Het is geweldig om in zo'n positieve teamomgeving te werken. Aan het werk gaan is iets waar ik enorm naar uitkijk!

Minpunten

De salarissen zijn eigenlijk het enige dat ik zou zeggen als een nadeel van een verder geweldige werkplek. Het lijkt alsof er niet veel ruimte is voor mensen om veel meer betaald te krijgen dan het basissalaris voor elke functie. Het bedrijf heeft echter privileges die helpen om de lagere lonen in evenwicht te brengen (secundaire arbeidsvoorwaarden, goede balans tussen werk en privé, gratis eten op het werk, ontspannen werkomgeving, honden op kantoor, enz.).

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle