Het leven is echt beter Gedeeld - werkgeversreview Web Media Manager bij Shared

16 nov 2017

Pluspunten

De leukste werkomgeving die ik ooit zou kunnen wensen. Mensen die om mij geven als werknemer en als persoon, flexibiliteit en begrip voor wanneer het leven een curveball gooit.

Minpunten

De communicatie is niet altijd de meest consistente. Ik heb geleerd om met de stroom mee te gaan, maar sommige regels lijken te veranderen op basis van het team, de tijd of andere omstandigheden. Dit is geen probleem voor mij, maar het is iets dat ik probeer te minimaliseren voor degenen met wie ik werk.

Ontdek andere reviews over Shared

13 nov 2017
Anonieme werknemer

Pluspunten

Een van de beste dingen aan werken bij Shared is het vriendelijke, uitgaande personeel waarmee je aan de slag gaat - ze zijn erg goed in het aannemen van mensen die goed bij de Shared-familie passen. Een andere is het flexibele werkschema - Gedeeld is erg begripvol dat we allemaal een leven hebben buiten het werk, en ook al doen we ons best om dingen rond reguliere uren in te plannen, het loopt niet altijd zo uit. Al met al is Shared een erg leuke, opwindende en ontspannen werkomgeving, altijd op zoek naar nieuwe creatieve geesten om mee te doen.

Minpunten

Er is eigenlijk maar één minpunt waar ik aan kan denken als het gaat om werken bij Shared, en dat zijn de lagere salarissen. Ik geloof dat het geleverde werk niet altijd overeenkomt met het salaris dat wordt verdiend, en dat is iets wat ik graag zou willen zien veranderen.

13 nov 2017
Anonieme werknemer

Pluspunten

De cultuur bij Shared is anders dan alles wat ik ooit op een werkplek heb meegemaakt. Iedereen is heel creatief, werkt hard en wil anderen helpen hun best te doen. Het is geweldig om in zo'n positieve teamomgeving te werken. Aan het werk gaan is iets waar ik enorm naar uitkijk!

Minpunten

De salarissen zijn eigenlijk het enige dat ik zou zeggen als een nadeel van een verder geweldige werkplek. Het lijkt alsof er niet veel ruimte is voor mensen om veel meer betaald te krijgen dan het basissalaris voor elke functie. Het bedrijf heeft echter privileges die helpen om de lagere lonen in evenwicht te brengen (secundaire arbeidsvoorwaarden, goede balans tussen werk en privé, gratis eten op het werk, ontspannen werkomgeving, honden op kantoor, enz.).