Pluspunten
Ik ben in mijn tijd hier gepusht en uitgedaagd: ik ben zo ontwikkeld en gegroeid! De eisen zijn hoog. Ik ben omringd door zoveel extreem getalenteerde individuen die trots zijn op wat ze doen en om elkaar geven, daarom kan ik mijn hele zelf hier aan het werk zetten. Als leider helpt het mensen en teams zich te ontwikkelen en te groeien - hier krijg ik de vrijheid en capaciteit om dat te doen. Ja, er zijn twee keer per week gratis lunches, wekelijkse automaattoeslag, speelkamer en regelmatige sociale evenementen, en deze extraatjes zijn geweldig ... maar we gebruiken onze faciliteiten en voedselbudget ook om lokale technische bijeenkomsten te ondersteunen en iets terug te doen voor de lokale gemeenschappen , en daar ben ik trots op deel uit te maken.
Minpunten
Het is niet alleen maar zonneschijn, er is ruimte voor verbetering (projectgovernance sluit niet altijd aan op de wendbaarheid en het tempo van de individuele teams), maar dit wordt niet alleen erkend, ik zie ook positieve actie op deze gebieden, dus ik ben Ik kijk er naar uit om mijn rol daarin te spelen ... daarom ben ik van plan hier te zijn voor de komende 3 en daarna!