Pluspunten
Hier is mijn slotwoord toen ik wegging: Het rare aan werken hier is dat ik er, voordat ik begon, nooit aan had gedacht om op de lange termijn te blijven. Mijn vorige stage was super leerzaam, maar mijn leercurve ging erg snel steil en het werk was te stressvol. Ik stond ervoor open, ik zag mezelf nooit lang bij een bedrijf blijven. Springest was voor mij altijd een plek om te leren en te lachen. Een plek die zo origineel is dat hij al snel het beste uit mensen haalt. Iedereen kan op zijn eigen manier floreren. Hierdoor ben ik (tot mijn verbazing) hier meer dan een jaar gebleven. Ik zou veel langer zijn gebleven als deze ondernemerskans niet op mijn pad was gekomen. Omdat het bijna 'raar' is dat ik zo van deze baan heb genoten. Het voelde altijd alsof ik aan het 'opscheppen' was als ik vertelde hoe spannend ik was over mijn baan, mijn collega's, de systemen / processen, holacratie, terwijl vrienden altijd klagen over hun baan. Zo lang kon ik uit mijn bed komen en opgewonden zijn om aan het werk te gaan. En wat ik het leukst vind, is dat iedereen anderen omarmt zoals ze zijn, terwijl ze elkaar nog steeds proberen uit te dagen op zowel hun werk als hun overtuigingen. Het brengt iedereen als geheel ter sprake. Een leercultuur kan nooit falen. Het is ongelooflijk hoeveel Springest mij heeft geleerd en geleerd. Het enige waar ik op kan hopen is dat ik jullie ook veel heb geleerd, dat ik zoveel mogelijk kon bijdragen, zoveel mogelijk ideeën kon geven, zoveel mogelijk output kon geven en jullie zo veel mogelijk kon laten lachen! & een speciale dank voor alle gelach en gekke grappen, dat is wat ik zeker het meest zal missen.
Minpunten
Geen duidelijke toekomstige salaris- / betalingsstructuur. Je weet niet wat je kunt doen om meer te verdienen. Het lijkt opgelost.