Pluspunten
De ziektekostenverzekering / tandarts / visie voordelen zijn van het hoogste niveau. Waarschijnlijk de beste. Klanten zijn gemakkelijk om mee te praten en medewerkers zijn gemakkelijk te vinden wanneer je ze nodig hebt, iedereen is erg behulpzaam om je in de juiste richting te wijzen als je verdwaald bent Betaalde vakanties/extra loon op vakantie Inclusief lgbt+-cultuur, begrip van handicaps die heeft mogelijk accommodatie nodig Halfjaarlijkse beoordelingen met mogelijkheid tot verhoging of promotie Vergoeding voor internet-/elektriciteitsrekeningen Volledig op afstand 401k
Minpunten
0 balans tussen werk en privé als je een klantgerichte rol hebt. Deze baan zal je hele leven in beslag nemen. Je bent genoodzaakt om elke 4 maanden je rooster te wijzigen - ook als je in het weekend moet werken. De opbouw van ziektedagen is volstrekt onredelijk. Teams die niet klantgericht zijn, kunnen aftakas nemen wanneer ze maar willen, en ze krijgen alle vakanties vrij - maar de rest van ons moet minstens 2 weken van tevoren vragen en er zijn veel dagen dat we niet om vrij mogen vragen. We hebben geen garantie op vakanties. Deze baan is niet ideaal als je een gezin hebt waar je graag tijd mee doorbrengt. De werkdruk wordt steeds hoger en hoger, terwijl het loon hetzelfde blijft.