Pluspunten
Briljant team - je zult leren van en gepusht worden door dit team: CEO heeft al een succesvolle exit, VP van engineering rapporteerde vroeger aan Elon Musk bij SpaceX, ingenieurs hebben patenten en één schreef zelfs het boek over Elixir Solving Big Problems - als je het afgelopen jaar heb moeten zeggen "wat was dat ook alweer" tijdens een zoomgesprek je begrijpt al dat het internet van vandaag pijnlijk kan zijn, waar je misschien niet zo bekend mee bent, is dat het in sommige delen van de wereld 5x erger kan zijn , Subspace probeert overal realtime prestaties op te lossen Wide Scope - omdat het probleem dat we proberen op te lossen zo groot is, is er meer werk aan de winkel dan mensen om het te doen, jouw rol is zo groot als je het wilt maken
Minpunten
Zinken of zwemmen - hoewel er mogelijkheden zijn om een breed bereik te hebben, zijn er niet veel programma's van het handvasthoudend of HR-type om u te helpen gedijen in uw rol Near Term Clarity - terwijl het duidelijk is waar we willen zijn in de komende jaren kan het thrash-y aanvoelen als je niet gewend bent aan een startup-omgeving in een vroeg stadium