Pluspunten
Werkzekerheid omdat iedereen is vertrokken en ze het zich niet kunnen veroorloven om iemand te laten gaan.
Minpunten
Werkdruk is gek omdat iedereen vertrekt !! Geen balans tussen werk en privé! Het loon is onder het gemiddelde. Onze verhogingen zijn een complete grap! Er is ABSOLUUT GEEN GROEI met deze functie in dit bedrijf. Verwacht zonder training naar de wolven te worden gegooid, en wanneer je contact zoekt met het management voor hulp, neemt niemand hun telefoon op. Maar ze zullen u terugbellen nadat u de klantensite heeft verlaten om "hulp" te bieden wanneer u deze uiteraard niet meer nodig heeft. De documentatie voor het af te ronden werk is niet aanwezig en wanneer u contact opneemt voor hulp, zullen zij u vertellen dat u erachter komt! Ik heb gemerkt dat deze laatste paar recensies met 5 sterren duidelijk nep zijn en door het management in het bedrijf zijn achtergelaten om gezicht te redden, maar geloof niet alleen mijn recensie, lees ALLE recensies om een nauwkeuriger beeld te krijgen. Vertrouw me als ik zeg dat je iets anders kunt vinden waar het werk minder veeleisend is en het loon VEEL VEEL beter is. Ik ben momenteel op zoek naar een uitweg.