Pluspunten
In eerste instantie lijkt het de droomwerkplek en de collega's zijn vriendelijk.
Minpunten
Het is de klassieke start-up baan waarbij je overweldigd en overwerkt bent met kansen om aan het einde van het jaar de loonsverhoging van 2% te krijgen die de inflatie niet eens dekt. De ondersteuning zal minimaal zijn omdat uw managers net zo uitgeput zullen zijn als u. Ik zou deze ervaring aan niemand aanbevelen, voornamelijk vanwege geestelijke gezondheidsredenen, tenzij je een baan hierna de gemakkelijkste ter wereld wilt laten lijken. Verwacht wordt dat je overwerkt en weinig telefoon hebt en 's avonds en in het weekend vragen en e-mails beantwoordt. Uw manager zal u beloven dat de zaken beter zullen worden, waardoor u misschien een tijdje langer blijft, maar hoe langer uw verblijf op zo'n giftige plek, hoe langer het duurt voordat u hersteld bent. De onrealistische verwachtingen, lange werkdagen, onhaalbare KPI's, gebrek aan draagvlak, giftige cultuur, gaslighting en niet-bestaande empathie. Iedereen die meer dan een jaar bij Taster heeft gewerkt, zal je hetzelfde vertellen.