5,05 sep 2022Technical support engineerHuidige werknemer, meer dan 1 jaarNewark, NJAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenThey Help me alot in my learning time. they will good service and help provides to their client.Minpuntenspecial thanks to my team they help me alotMeer weergevenReactie van TechDrive Support3yThank youMeer weergeven
5,013 feb 2023Technical support engineerHuidige werknemer, meer dan 1 jaarWayne, NJAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspunten1. Excellent Management 2. Best Environment for learning new skills and technology 3. No work Pressure 4. Great Work/ Life Balance 5. Flexible work hours facility 6. Best InfrastructureMinpuntenNothing so. All positive experience so far.Meer weergevenNuttigDelen
5,09 feb 2023Sales managerHuidige werknemer, meer dan 1 jaarWayne, NJAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspunten>Flexible Time > Ease of access >Work From HomeMinpuntenI did not find any cons so farMeer weergevenNuttigDelenReactie van TechDrive Support3yThanks for your AdviceMeer weergeven