De werkkultuur bij binnenlandse IT-telecombedrijven moet worden verbeterd vergeleken met die van internationale bedrijven. - werkgeversreview Project Manager bij Telecom

3,0
9 apr 2023

Pluspunten

Veel nieuwe mogelijkheden om te leren, inkomsten te genereren voor bedrijven en werkgelegenheid te creëren voor anderen.

Minpunten

Hoewel het niet bedrijfsspecifiek is, gaat het om mensen die bestuursfuncties bekleden om de werkcultuur in de binnenlandse sector te helpen en te ondersteunen. Ik heb veel werknemers met de juiste vaardigheden en houding gezien die niet geïnteresseerd zijn om bij de binnenlandse sector te komen werken vanwege de werkcultuur en -omgeving. Veel topmanagers gebruiken zelfs onethische woorden en uitspraken tegen werknemers, die door HR en het management zouden moeten worden beperkt. Dit zal onze goede werknemers ertoe aanzetten om de Indiase markt en bedrijven te ondersteunen en er iets aan te doen. Ik heb gewerkt bij internationale bedrijven waar niet alles naar wens verloopt, maar in ieder geval bij banen met een lage norm, waarbij decorum en omgeving worden gehandhaafd, zodat we de beste laag van de markt kunnen bereiken.

Ontdek andere reviews over Telecom

15 apr 2024

Pluspunten

-Management is helpful and responsive -Boutique approach: You are not just a number lost in mass of employees or clients! -Opportunity for growth: You reap what you sow -Work from home

Minpunten

-Not recommended for those with poor internet

3,0
17 jul 2025

Pluspunten

Meerdere opdrachten als er één eindigt.

Minpunten

De training duurt niet lang, 3 dagen, daarna ben je helemaal zelfstandig.

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle