Pluspunten
De loopbaanstructuur van UR blaast om vele redenen letterlijk elk ander Amerikaans recruiterbedrijf uit het water. 1) Er is een heel duidelijk proces over hoe u zou moeten verdienen, bereiken en doorgaan naar de volgende fase in het bedrijf. 2) De structuur van promoties en inkomsten laat niets aan de verbeelding over! Als je hard verdient / werkt, slaag je en als je dat niet doet ... dan doe je het niet. 3) De HR-afdeling, het management en de algemene staf zijn zo aardig en helpen je echt een handje om overeind te komen. Net als bij andere rekruteringsbedrijven wordt u NIET zomaar uit het diepe gegooid. Er is zelfs een trainingsproces dat duidelijk maakt wat u moet doen en waarom het belangrijk is. 3) De mensen zijn geweldig. Ik woon in een heel ander land dan het hoofdkantoor, maar ik voel nog steeds een sterk gevoel van teamwork vanuit het kantoor in het VK. 4) Boston-specifieke voordelen: het kantoor is mooi en heeft veel gratis voorzieningen. De COO geeft je hands-on ervaring die van onschatbare waarde is en die het aanpassen aan rekrutering tot een geweldige ervaring maakt. De omgeving is competitief leuk op een manier die ervoor zorgt dat je die rollen wilt vervullen. 5) Ten slotte, incentives: als je verdient, sta je open voor all-inclusive reizen over de hele wereld, naast vele andere kleine voordelen.
Minpunten
Niets op te merken in termen van nadelen