Evenwicht tussen werk en privéleven, zeer stressvol, slecht management, vrachtwagenchauffeurs worden niet gerespecteerd door het management. Het management geeft meer om (zoals een manager het uitdrukte) "een jaarlijkse bonus van maximaal $ 100.000" dan om hun werknemers. 10 jaar gewerkt, het starten van het management was geweldig. Vervolgens wisselden ze elke 1 tot 2 jaar van management. Er wordt veel te vaak gefuseerd met bedrijven. Ze zullen de managers van de andere fuserende bedrijven overnemen, en die managers zullen de andere werknemers altijd op de eerste plaats zetten vóór de medewerkers van United Rentals. Het maakt ze ook niet uit hoe ver u van uw werk verwijderd bent. Zij verhuizen u naar elke locatie die het bedrijf ten goede komt. Na tien jaar en de moeite die ik erin heb gestoken, heeft een andere manager van een ander fuserend bedrijf mij ontslagen. Zelfs niet als je bedenkt dat ik een gezin heb om voor te zorgen. De egocentrische districtsmanager die eruit ziet alsof hij steroïden slikt. Het kon mij niets schelen of hoeveel jaar ik al bij het bedrijf werk. Ik was maar een nummer. Favoritisme is in dit bedrijf zeer gebruikelijk. Als ze je niet willen, kunnen ze een klein excuus gebruiken om je te ontslaan. "Het afzetten van uw veiligheidsbril om de mist op te ruimen is een veiligheidsovertreding". Ze zullen niet aarzelen om te schieten. Nu ik het bedrijf heb verlaten, heb ik nog nooit een bedrijf meegemaakt dat vergelijkbaar is met de manier waarop United Rentals mij heeft behandeld. Ik ben zo blij dat ik mijn ogen heb geopend om te zien hoe onrechtvaardig ik bij dit bedrijf werd behandeld. Over het geheel genomen is dit geen stabiel bedrijf. Als u langdurig op één locatie wilt verblijven. Ze stellen het bedrijf boven de werknemers, of moet ik zeggen dat ze investeerders zijn. Terwijl onze loonsverhogingen $ 0,15 of minder per jaar bedragen, en we oog in oog staan met boze klanten, terwijl ze op kantoor zijn. Als je een klacht hebt, zullen ze je vertellen dat het jouw beroepskeuze is. Mijn advies is om niet lang bij dit bedrijf te blijven, voldoende ervaring op te doen en weg te gaan.